Verotaito Oy – veroneuvontaa taidolla

Verotaito Oy:n perusti Jarkko Kuusinen vuonna 2012. Tuolloin yhtiön nimi oli HR Ennakkoverokonsultointi Oy. Ajatuksena oli tarjota ennakkoperinnän veroneuvontapalveluita yrityksille, mutta hyvin pian huomasin, että veroneuvoja kyseltiin paljon laajemmin ja sen takia yhtiön nimi on nyttemmin muutettu Verotaito Oy:ksi.

Yrittäjänä olen oppinut näkemään asioita yrittäjän silmin. Aiemman verovalmistelijakokemukseni perusteella tunnen myös verottajan ajatusmallin. Olen antanut veroneuvontaa eri toimialoilla niin isoille pörssiyhtiöille, pk-yrityksille kuin yksittäisille ammatinharjoittajille ja yksityishenkilöille. 

Palvelulupaukseni on ”Ei tuurilla vaan taidolla”. Lähes 30 vuotisen verokokemukseni avulla saat vastauksen kysymyksiisi ja voit luottaa saamiisi ohjeisiin. Tarkoituksena on antaa veroneuvontapalveluita helposti ymmärrettävässä muodossa. Olet tyytyväinen saamaasi palveluun ja voit suositella palvelua myös muille.

Jarkko Kuusinen

Synnyin Tampereella 1970. Luin Tampereen yliopistossa pääaineenani vero-oikeutta ja valmistuin hallintotieteiden maisteriksi vuonna 1998.

Työkokemukseni ennen yrittäjäksi ryhtymistä:

• Uudenmaan veroviraston johtava ennakkoperinnän asiantuntija
• Verokonsultti PwC:llä 10 vuotta
• Veroneuvojana Veronmaksajain keskusliitossa
• Tutkimusapulaisena Tampereen yliopistossa
• Verovalmistelijana ja ryhmänvetäjänä verotoimistossa

Yhteystiedot

Verotaito Oy

Jarkko Kuusinen
050 337 8399
jarkko.kuusinen@ennakkovero.fi